Staňte se našimi fanoušky na:

Staroslovenská brynzová polévka

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do polévkové mísy nadrobíme plnotučnou bryndzu, přidáme nakrájený samožitný chléb, drobně nakrájenou cibuli, tlučený kmín a sladkou papriku. Ve slané vodě povaříme hovězí kosti 1 hod. Vařenou polévku procedíme do mísy, necháme 5 minut stát, načež polévku podáváme. Místo polévky z kostí můžeme použiti slané vařící vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!