Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí řízky na grilu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srnčí řízky odblaníme, jemně naklepeme, potřeme olejem, opepříme, vložíme do misky, pokapeme vínem a necháme v chladničce 2 dny odležet. Před přípravou je osušíme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 4-5 minut. Pak je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme řízky při nejvyšším záhřevu 1 1/2-2 minuty. Měkké řízky osolíme a hned podáváme s tatarskou omáčkou a s bramborovými hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!