Staňte se našimi fanoušky na:

Čertíkova pochoutka z trouby

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí porce omyjeme, osolíme, opepříme a necháme marinovat v misce s citronovou šťávou.Mezitím očistíme cibuli a česnek.Cibuli pokrájíme na kolečka, česnek nadrobno.Rajčata spaříme, sloupneme a prolisujeme.Na pekáč vlijeme polovinu dávky oleje, dno poklademe kolečky cibule, kterou posypeme česnekem a zelenou petrželkou.Na to urovnáme porce ryby a opět posypeme česnekem a petrželkou.Přelijeme zbylým olejem, vínem a prolisovanými rajčaty.Pečeme asi půl hodiny. Vhodnou přílohou je rýže, brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!