Staňte se našimi fanoušky na:

Srbská polévka

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dvou lžících horkého oleje v hrnci zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, osolíme, zalijeme vodou a vaříme, až je maso poloměkké. Připravíme si jíšku ze zbylého oleje a mouky a dobře rozšleháme do polévky. Přidáme očištěnou a pokrájenou kořenovou zeleninu, na kostky nakrájené, oloupané brambory, pokrájené rajčata a papriky(ty samozřejmě zbavíme stopky a semen), dále přidáme rajčatový protlak, celé feferonky, nové koření, bobkový list a vše vaříme, až maso, zelenina i brambory změknou. Pak vyndáme nové koření, feferonky a bobkový list, polévku mírně okyselíme octem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!