Staňte se našimi fanoušky na:

Srbská čorba

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme maso, nakrájené na kostky. Dusíme pod pokličkou, až se šťáva odpaří. Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vodou a dusíme, dokud není maso téměř měkké. Dolijeme vodu na celkový objem zhruba jednoho litru, přidáme nakrájenou zeleninu, oloupaná a rozkrojená rajčata, feferonku a společně vaříme do měkka. polévku překyselíme, dosolíme a před podáním hustě posypeme zelenými natěmi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!