Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátová roláda s riccotou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špenát pečlivě opláchneme a otrháme tvrdé stonky. Spaříme jej horkou vodou a scedíme. Listy co nejjemněji nasekáme. Dáme je do mísy, ochutíme hořčicí a zamícháme do nich žloutky. Z bílků ušleháme sníh a opatrně jej vmícháme do špenátu. Plech vyložíme pečicím papírem a na něj rozetřeme špenátovou směs. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 20 minut. Pak necháme korpus vychladnout. Odstraníme pečicí papír a na upečené těsto rozetřeme rozmíchaný sýr riccota ochucený solí a pepřem. Korpus svineme do rolády a necháme chvilku ztuhnout. Pak ji nakrájíme a podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
janackacka |27. července 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!