Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát po indicku

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Listovou zeleninu několikrát omyjte, odstraňte tuhé řapíky a nakrájejte ji na malé kousky. Rozehřejte ghí nebo olej a asi 30 vteřin společně smažte fenykl, strouhaný zázvor a nakrájené čili. Přidejte práškové koření a velice krátce je smažte. Potom okamžitě přidejte nakrájené brambory a smažte je za stálého míchání 8 až 10 minut. Přidejte nakrájené zeleninové listy, přiklopte a pomalu vařte asi 15 minut, nebo tak dlouho, dokud listy nejsou uvařené a brambory měkké. (Listy, které jsou méně šťavnaté se vaří déle a vyžadují přidat vodu). Nakonec přidejte sůl a citrónovou šťávu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |3. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
miuka |13. května 2013
další jídlo, které si uvařím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!