Staňte se našimi fanoušky na:

Španěláky z kuřecích plátků

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpis pro 4 osoby: Plátky z kuřecích prsíček zlehka naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí. Na každý plátek dáme kousek špeku, 1/2 vařeného vejce, 1/4 špekáčku, 1 celou sladkokyselou okurku a kousek cibule. Platky zabalíme a převážeme nití. V kastrolu na troše sádla zpěníme nakrájenou, středně velkou cibuli (podle chuti můžeme přidat bobkový list a nové koření) a vložíme závitky,které ještě poprášíme hladkou moukou a trochu je osmahneme. Pak závitky podlijeme vodou a přidáme kostku Masoxu, dusíme doměkka. Hotové španěláky vyndáme (případně i bobkové listy a nové koření), je-li potřeba, tak omáčku trochu vysmahneme, zahustíme a dochutíme dle vlastního uvážení. Podáváme s rýží, případně houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
kazi |25. června 2014
1* Odpovědět
Proxi |25. února 2014
super ;-) Odpovědět
kockaviky |19. listopadu 2013
dobré Odpovědět
planeta |22. května 2013
1+ za foto Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
Také dělám, jsou moc dobré. Odpovědět
mikotka |16. dubna 2013
zkusím , změna z hovězího Odpovědět
jana.h |19. března 2013
to je dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!