Staňte se našimi fanoušky na:

Směs z muchomůrky růžovky neboli masáku

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Masáky mají tu výhodu, že nejsou příliš aromatické, jsou schopny nasáknout příchutě z ostatních ingrediencí, proto by neměla některá chuť vyčnívat. Měly by být vyrovnané a příjemné. POSTUP: Oloupané a nalámané klobouky masáků přidat k osmahlé cibuli a česneku a lehoučce promíchávat, přidat ostatní ingredience a podlít trochou vody, aby se nepálilo.Nechat vydusit. Brambory uvaříme ve slané, okmínované vodě společně s libečkem, na talíři polijeme rozpuštěným máslem a posypeme petrželkou. Obloha nebo zeleninový salát. Vylepšení pro masožravce: Na dobré slanině (Oravskou mám vyzkoušenou, ale stačí i anglická) osmahneme nudličky z kuřecích či krůtích prsou a přidáme ke směsi. Pozor na česnek, přidat ve chvíli, kdy je cibule dobře orestovaná a jakmile česnek provoní kuchyni, přidáme houby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!