Staňte se našimi fanoušky na:

Štika s bílým vínem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibulky oloupeme, dáme do kastrolu, přidáme víno, vývar, citron, chléb a koření, osolíme a přivedeme k varu. Pak přidáme očištěné porce ryby a na mírném ohni vaříme, až je ryba měkká. Pak štiku vyndáme, šťávu přecedíme, přidáme jíšku. Na talíři porce štiky přelijeme omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!