Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený hovězí jazyk

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jazyk uvaříme doměkka, necháme vychládnout a nakrájíme na tenké plátky. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji usmažíme z obou dvou stran dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cheimi|11. března 2013
Jo ještě co je to za váhu 1/2 ks-plátku nebo Krávy-nešlo by to opravit tak papa Odpovědět
cheimi|11. března 2013
zdravím co je to za recept-sůl dle chuti-já jí mám rád ale asi půl Kg by to nebylo k jídlu-ale nechal bych se pozvat-a co k tomu?na jakém omastku to smažíte?to je důležité-tak vy víte jak to udělat ale začínající kuchyňka ne třeba by to někdo smažil na másle a to by snad spálilo nebo na olivovém oleji a to by asi mělo jinou chuť možná ne dobrou-jo máte napsaný hovězí jazyk ale pak je napsáno uzený jazyk jak je to tedy-můžete mi to vysvětlit?tak děkuji čekám odpověď-jo juknu ještě na další recepisy-ne že bych byl šťoura-tak ahojky Odpovědět
barbara3|25. února 2013
Internet Firmy Mapy Slovník Zboží Obrázky Videa Hledej v internetu:přístupná verze dobrý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!