Staňte se našimi fanoušky na:

SMAŽENÝ AMUR

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naporcovanou rybu osolíme a obalíme v těstíčku, které vznikne rozšleháním škrobové moučky s vodou. Smažíme. Stejně lze obalovat řízky i zeleninu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

břich|23. září 2013
hmmmmmm, zkusím Odpovědět
holub|10. září 2013
zkusila jsem = krásně křupavé, bravo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!