Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře po kanadsku

Autor receptu: majdik1515 (164 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře stáhnout z kůže, rozporcovat,nalít nálev. Navrch přidat osminku másla a kůži. Dusit pod pokličkou v troubě při 200°C do úplného rozpadnutí . Nejlépe podávat z ryží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
vypadá to velmi lákavě! Odpovědět
majdik1515 |23. dubna 2013
Samozřejme nemyslím na uhel Odpovědět
Jan |20. dubna 2013
Majdíku, to s tím spálením myslíš doopravdy ? To by pak nejedl ani můj pes ! :-) :-) :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!