Staňte se našimi fanoušky na:

Slepice po Šumavsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře očištěná a omytá slepice se rozdělí na porce, osolí se nechá se podusit na drobně pokrájené cibulce, přesmažené na kousku másla a mleté papriky. Při dušení mírně podléváme. Podušenou, měkkou slepici vyndáme, šťávu podusíme a zalijeme smetanou, povaříme, a propasírujeme přes cedník, nebo síto. Díly slepice pak vložíme zpět, přidáme na plátky pokrájené a na oleji podušené houby. Povaříme, a můžeme podávat. Vhodná příloha je rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!