Staňte se našimi fanoušky na:

Šlehačková roláda z Hloubětína

Autor receptu: kubajz (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky třeme s cukrem asi 7 min., přidáme kakao a lehce vmícháme sníh ze 4 bílků. Těsto pečeme 5-7 min. na plechu vystlaném alobalem, potřeném tukem a vysypaném hrubou moukou. Vychladlé těsto potřeme šlehačkou, lze přidat kousky ovoce, a pomocí alobalu srolujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |8. prosince 2013
vypadá dobře Odpovědět
Georgina |3. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
petrapo |1. prosince 2013
děláme taky, dobrota! Odpovědět
VELKAKOKI |1. prosince 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!