Staňte se našimi fanoušky na:

Slané mille feuille s lososem

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maracuji rozpůlíme, vymačkáme šťávu s dužinou a promícháme s olejem a 3 kapkami tabasca. Osolíme, opepříme a odložíme stranou. Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Smícháme s pažitkou a kaviárem. Okurku a ananas nakrájíme na podlouhlé plátky a pokapeme je citronovou šťávou. Na talíře postupně skládáme vrstvu okurek, ananasu, plátek uzeného lososa, okurku a znovu ananas. Nahoru položíme tataráček z čerstvého lososa a všechno zalijeme šťávou z maracuji a posypeme pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!