Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí tartar s gorgonzlou

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájejte celerovou nať na tenké, asi 5cm dlouhé, proužky a dejte do nádoby se studenou vodou a ledem. Umelte maso na tartar, ochuťte sojovou omáčkou, olejem, citronovou šťávou, solí, pepřem, octem, kapary a hořčicí - dobře promíchejte. V mléku rozpusťte gorgonzolu, na talíře rozdělte tartar, na něj rozprostřete křupavou celerovou nať, přelijte omáčkou z gorgonzoly a dozdobte malým kopečkem fíkové marmelády.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |20. srpna 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!