Staňte se našimi fanoušky na:

Sladkokyselý hrášek

Autor receptu: HankaHK (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osmažit cibuli, přidat mouku, opražit na světlou jíšku. Přidat konzervu hrášku Bonduele, povařit do měkka. Případně dochutit solí a octem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HankaHK |23. ledna 2014
Kůťa každý má rád jinou tvrdost, já také vařím kratince tak 5 minut., aby se provařila mouka do hladké "omáčky" Odpovědět
HankaHK |10. května 2013
je to čistě odhadem, 1 plechovka 400g hrášku, 1 cibule, a asi 1-2 polévkové lžíce mouky. Odpovědět
JanaB |6. května 2013
Vyzkouším. Škoda, že není uvedené množství surovin. Odpovědět
libka.nemcova |6. května 2013
mnam Odpovědět
Kůťa|27. listopadu 2013
na co vařit sterilovaný hrášek, je měkký.. já ho přidávám nakonec do hotové mrkve prohřát... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!