Staňte se našimi fanoušky na:

Skořicová játra

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • plnotučná hořčice
  • libovolná játra

Pracovní postup:

Tenké plátky nakrájených jater (vepřových, drůbežích, telecích) potřeme pikantní směsí a orestujeme na rozpáleném toku po obou stranách. Na talíři polijeme výpečky . Směs vymícháme z oleje, rajského protlaku, plnotučné hořčice, trochu pálivé papriky a špetky skořice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
Lenny |1. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!