Staňte se našimi fanoušky na:

Selský bramborák

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná syrové brambory omyjeme, jemně nastrouháme a necháme ustát. Vodu slijeme, přidáme hladkou mouku, vejce, česnek, utřený se solí, koření a dobře promícháme. Na rozehřáté pánvi s olejem nebo sádlem těsto stejnoměrně rozetřeme a z obou stran opečeme do červena. Na zbytku sádla osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso a klademe na upečený bramborák. Dobrou chuť přeje Katka :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Lenny |11. června 2013
vypadá to dobře a navíc jsem bramboráková Odpovědět
Michi |26. května 2013
like Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Máme rádi Odpovědět
ehm |25. května 2013
kampak se nám schovalo uzené masíčko z bramboráku ? Odpovědět
Lucie.Lucinka|3. ledna 2014
Takový dělává babička :-) Odpovědět
Aggie|25. května 2013
supern :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!