Staňte se našimi fanoušky na:

Rynglový koláč

Autor receptu: Ivana N. (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z bílků a malé části cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky s cukrem a rozpuštěným tukem vyšleháme do pěny, střídavě přidáváme mouku s práškem do pečiva a smetanu. Nakonec lehce vmícháme sníh. Těsto natřeme na plech s pečícím papírem, poklademe rozpůlenými rynglemi a v troubě předehřáté na 180°C pečeme asi 30 minut. Vychladlý koláč pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!