Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízový koláč

Autor receptu: lux (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tmavé těsto smícháme všechny přísady. V druhé míse všechny přísady na světlé těsto. Až máme těsta připravena vylijeme na plech vyložený pečícím papírem těsto hnědé. Na hnědé těsto dáme světlé a hustě posypeme rybízem. Pečeme při 180°C cca 20-25 min. (dozlatova)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |5. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
krásně napečeno, recept ukládám Odpovědět
Márč |17. května 2013
Skvělé, vyzkouším...:-) Odpovědět
tepito |17. května 2013
vypadá hezky Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
JanaB |16. května 2013
Hezké foto. Vyzkouším, jen co rybíz uzraje. Odpovědět
gwendy |16. května 2013
to vypadá chutně, přidávám do oblíbených Odpovědět
Žanetka |15. května 2013
hezké:) Odpovědět
Anna1960 |15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!