Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé s hořčicovým máslem a bramborem

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Opláchnuté filé nakrájíme na porce / 4-5 porcí / a osolíme .Do vařící vody vložíme divoké koření , na plátky pokrájenou cibuli , přidáme porce ryby a zvona vaříme do měkka.Jednotlivé porce na talíři přelijeme hořčicovým máslem a podáváme s vařeným bramborem.Příprava přelivu : do rozehřátého másla zamícháme hořčici a zvona přivedeme k varu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |15. května 2013
To zní dobře :-) Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!