Staňte se našimi fanoušky na:

Ruský bořč

Autor receptu: SwarovskaV. (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pečlivě omyté a rozsekané kosti vložíme do nádoby , přidáme hovězí a vepřové maso , zalijeme vodou , uvedeme do varu . Vaříme na mírném ohni , mírně osolíme , přidáme bobkový list a nové koření , rozkrájenou cibuli a zvolna vaříme cca 2 hodiny . vepřové maso vyjmeme dřív aby se nerozvařilo . Po uvaření hovězího masa vývar procedíme hustým cedníkem , přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu na menší nudličky a hlávkové zelí , na kostičky nakrájené brambory , na kostky nakrájená rajčata a provaříme . Slaninu nakrájíme na drobnější kostičky , chvilku proškvaříme necháme na ní zpěnit papriku a přidáme do polévky . Mouku pečlivě prošleháme se smetanou , za stálého míchání vlijeme do polévky a vaříme nejméně půl hodiny . Do polévky přidáme uvařenou , oloupanou červenou řepu , nakrájenou na hrubší nudličky , vložíme kousky nakrájeného vepřového a hovězího masa , polévku dochutíme cukrem citronovou šťávou a lehce provaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |3. řijna 2013
...kolik čeho ? Odpovědět
M* |3. řijna 2013
parádní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!