Staňte se našimi fanoušky na:

Roztrhané rukávce ( z Valašska)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1/2 hlávky bílého zelí

Pracovní postup:

Čerstvé zelí pokrájíme na kousky, dáme do vody a hvilku vaříme. Potom přidáme "zátřepku" z mouky a smetany, sůl a opět chvíli vaříme. Nakonec kořeníme mletým pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MsGracia |6. května 2014
V naší rodinné kuchařce je jako hlavní jídlo. Odpovědět
Maty |28. dubna 2014
Máte pravdu oba. Může se to uvařit jako polévka i jako hlavní jídlo (nebo příloha). Odpovědět
Dědeček Hříbeček |28. dubna 2014
Mám jen malou připomínku, tento pokrm bych nezařadil jako "Hlavní jídlo" - je to polévka :-). Odpovědět
pes |18. září 2013
rád ochutnám Odpovědět
pes |18. září 2013
uloženo Odpovědět
-3 |18. září 2013
super Odpovědět
milmach |18. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!