Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DouČe|7. řijna 2013
dobrota Odpovědět
MAZEC|3. řijna 2013
dobré Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
uloženo Odpovědět
Dášík|23. září 2013
určitě dobré Odpovědět
Vamos|23. září 2013
super nápad :) Odpovědět
Amélie|21. září 2013
skvělý nápad, uložím si! Odpovědět
jarunka333|19. září 2013
trefný název :) Odpovědět
Paříž|10. září 2013
vynikající, znám! :) Odpovědět
kulíšek333|6. září 2013
to znám Odpovědět
kulíšek333|6. září 2013
moc dobré! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!