Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky z daňka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

dančí maso nakrájíme na řízky,naklepeme,okořeníme hrubě tlučeným pepřem tak,že jej dlaní vtačíme do masa,osolíme,zaprášíme moukou a prudce opečeme v rozehřátém oleji z obou stran.Opečené roštěnky odložíme na teplé místo.Šťávu vysmahneme na tuk,přidáme drobně nakrájenou cibuli,opečeme,přimícháme nakrájené kyselé okurky a plnotučnou hořčici,přilijeme smetanu a zamícháme.Do hotové omáčky vložímr sardele a necháme jí prohřát.Roštěnky polijeme připravenou omáčkou a podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!