Staňte se našimi fanoušky na:

Zelí po alsasku

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 10 g cibule
  • strouhané, 10 g jablko
  • naložené zelí, 50 g
  • 50 g párek
  • 5 g tuk
  • 20 g uzené
  • hořčičná semínka, 3 kusy
  • 0,2 dl bílé víno
  • 0,2 dl vývar

Pracovní postup:

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a vínem a dusíme s plátkem uzeného masa. Před koncem dušení přidáme víno a ohřátý párek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!