Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky s pepřem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady a podle své chuti osolíme. Maso nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Maso namáčíme do marinády, skládáme do kastrólku, zalejeme zbytkem marinády, přikryjeme poklicí a necháme v lednici do druhého dne uležet. Na pánev slijeme olej z marinády, pokud máme málo tak trošku přidáme a maso na něm ze všech stran opečeme. Skládáme do hrnce, zalijeme výpekem z masa, zbytkem marinády, asi 300 ml vody, přidáme hořčici, podle chuti osolíme a dusíme doměkka. Maso vybereme, podle toho kolik chceme mít omáčky přidáme vody, uvedeme do varu a zahustíme škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody, dochutíme, dosolíme a krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |20. ledna 2013
vypadá to na velkou dobrotu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!