Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnka - moje oblíbená

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opeříme a s jednou drobně nasekanou cibulí opečeme na části sádla. Podlijeme trochou vody, přidáme kořenící směs a dusíme doměkka. Maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Přidáme pivo, provaříme a přecedíme na maso. Druhou cibuli nakrájíme na plátky, podusíme ve zbytku sádla, opečeme klobásy a směsí poklademe roštěnky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!