Staňte se našimi fanoušky na:

Rošťáci z vepřové plece

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme silnější plátky z vepřové plece a naklepeme. Na 1 kg masa: 1 lžička soli 1 lžička pepře 1 lžička Maggi 1 lžička Worčestru 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice 2 polévkové lžíce Solamylu 2 velká vejce 3 stroužky česneku Maso obalíme ve směsi a necháme do druhého dne proležet. Připravujeme jako minutku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |3. června 2014
1*** Odpovědět
daja55 |7. dubna 2013
já je dělám z kuřecího masa,jsou výborné Odpovědět
Jan |1. dubna 2013
Pěkný recept, každopádně vyzkouším :-) Odpovědět
deda|8. prosince 2013
Nahradil jsem plnotučnou hořtici kremžskou a je to pikantnější deda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!