Staňte se našimi fanoušky na:

Rolovaná plec s petrželkou a česnekem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso prořízneme na plát. 2) Osolíme a opepříme z obou stran. 3) Vnitřní stranu potřeme 4 stroužky drceného česneku a nasypeme na ni sekanou petrželku. 4) Zarolujeme. 5) Zeleninu očistíme, oloupeme, nakrájíme na větší kusy a naskládáme do pekáčku. Na to dáme maso. 6) Posypeme kmínem, obložíme rozmarýnem, podlejeme 200 ml a přiklopíme. 7) Pečeme 45 minut na 180 °C. 8) Dopečeme odkrýté 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Super. Odpovědět
sonizna |12. srpna 2014
Jako příloha se hodí brambory na jakýkoli způsob. Odpovědět
sonizna |12. srpna 2014
Tak tohle jídlo je naprosto skvělé - petrželka ho krásně provoní. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!