Staňte se našimi fanoušky na:

Roastbeef s portugalskými bramborami

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si naložíme den předem - osolíme a opepříme ho, potřeme hořčicí, paprikou a worcesterskou omáčkou. Vše do masa vmasírujeme. Potřeme olejem (rostlinným) a necháme v lednici přes noc. Pečeme na 150 °C asi 40 minut. Poté maso necháme 10 minut odstát a nakrájíme ho na tenké plátky. Brambory uvaříme neoloupané. Poté je trochu zmáčkneme, aby praskly. Rozmarýn nasekáme a rozpálíme ho v oleji. V tomto oleji postupně opečeme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!