Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s obměnami

Autor receptu: Konato (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme si rýži dle vlastní obliby (já dávám přednost sáčkové). Nejčastěji si dělám rizoto s uzeným tofu, které rozkrájím na kousíčky, přidám zeleninu hrášek s mrkví, kterou podusím na másle, posolím, popepřím a přidám strouhané tofu na rizoto, ozdobím bazalkou. Další variantou je přidat do rizota z vařené slepice, kdy maso nakrájíme na malé kostičky, osmahneme pro chuť na másle a přidáme k rýži se zeleninou. Rovněž je dobré rizoto pouze ze zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |1. listopadu 2013
mňam! Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Trrri |23. května 2013
hmmm :-) yummi Odpovědět
evahu |23. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Januse |22. května 2013
zase jinak Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!