Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto dle našeho pašíka

Autor receptu: kuchtíkv ševmistr (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 1 hod.
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Rýži si uvaříme jak jsme zvyklí a udržujeme ji teplou.
  2. Pokrájíme si odřezky z prasete a všechen tovar umeleme přes mlýnek. Směs rozdělíme do sáčku. Jednu část si necháme, zbytek dáme do mrazáku na pozdější zpracování (třeba na domácí pomazánku).
  3. Umletou směs necháme zlehka orestovat (pokud jsme do směsi přidali mastný tovar, nemusíme dávat olej), poté do ní přidáme mexickou směs a ještě trošku orestujeme. Podle chuti dochutíme solí, pepřem, popřípadě oblíbeným kořením. Pak už jen přimícháme rýži.

Něco navíc:

Hotové rizoto můžeme posypat sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!