Staňte se našimi fanoušky na:

Rizotko s vepřovým masem

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme téměř do měkka. Houby očistíme, nakrájíme a přidáme k masu. Podusíme ještě asi 5 minut. Nakonec přidáme spařenou rýži, koření a česnek a podle chuti hrášek nebo mrkev. Zalijeme vodou a dusíme do měkka. Hotové rizoto pak posypeme nastrouhaným sýrem a můžeme ozdobit petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |17. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!