Staňte se našimi fanoušky na:

Rillons

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bůček rozkrájíme na větší kostky (asi 4 cm), kousky masa dáme do mísy, osolíme, opepříme čerstvě umletým černým pepřem a všechno promícháme. Necháme na chladném místě nejlépe 24 hodin proležet. Kostky přendáme do hrnce se silnějším dnem, podlijeme vínem (mělo by být chuťově výrazné, nepříliš kyselé) a na velice mírném ohni pečeme asi 90 minut. Podle potřeby v průběhu pečení přiléváme víno a vodu. Vypečené a zlatavě hnědé rillons podáváme vychladlé s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |8. srpna 2013
zkusím Odpovědět
milmach |7. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
vypada dobre Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!