Staňte se našimi fanoušky na:

Ricottové lívance s pomerančem

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prosypte mouku s kypřicím práškem a v míse ji promíchejte s krupicovým cukrem. Přidejte ricottu, mléko, pomerančovou kůru, rozinky a žloutky a promíchejte. Z bílků ušlehejte pevný sníh a opatrně ho zapravte do těsta. Potřete máslem rozehřátou nepřilnavou pánev a opékejte na něm lívanečky (stačit by měly asi 2 lžíce těsta na 1 lívanec) 2–3 minuty po každé straně. Před podáváním pocukrujte a doplňte dílky pomeranče.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
Ukládám Odpovědět
ka002 |22. května 2013
tento recept neznám a ukládám si ho Odpovědět
Michi |20. května 2013
tento týden si je uděláme, už se těším :) Odpovědět
dagos |16. května 2013
zajímavé, dám si do oblíbených Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Zkusím také, vypadá to lákavě. Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
výborné Odpovědět
Uzzi1 |12. května 2013
dobrota Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
Super !! Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
uuu|12. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!