Staňte se našimi fanoušky na:

Řecký guláš

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso (500 g) nakrájet na kostky, cibuli (I) nadrobno, fazolky (100 g) na kostky, rajčata (5) oloupat a pokrájet. Maso osmahnout na třech až čtyřech lžících oleje, přidat cibuli, lehce osmahnout, zaprášit paprikou (půl lžičky), zamíchat, přidat rajčata a osolit. Podlít horkou vodou a dusit přikryté, až je maso skoro měkké. Pak přidat fazolky a vše dodusit doměkka. Příloha; rýže

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!