Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.