Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví. Procházejte celou databázi, zkuste předdefinované filtry nebo jednoduše použijte vyhledávání.
Ryby jsou pro svou rychlou přípravu výbornou volbou, když nezbývá na vaření příliš času. Kromě tradičního rybího filé z tresky se v našich kuchyních zabydlel i losos nebo tuňák. Obě ryby se dají konzumovat i syrové a jsou častou přísadou japonského sushi.
Rybí maso skvěle poslouží do těstovin či salátů, jako základ pro českou rybí polévku nebo třeba francouzskou bujabézu. Konzervované sardiniky nebo tuňák vás zachrání a vykouzlíte z nich bleskové pomazánky. Chybí vám inspirace a váháte, jak připravit rybí maso nebo mořské plody? Vyzkoušejte některý z našich ověřených receptů.