Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákový salát s fazolkami

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

1.Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody. Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle. Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte. 2.Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!