Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
České jahody, to je ta pravá chuť léta. Vychutnáte si je v nadýchaných…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.