Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.