Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Křehké, šťavnaté, lehce pikantní. Ředkvičky najdete v obchodech celý rok, ale…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.