Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.