Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové koleno

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře očištěná kolena opláchneme a dáme vařit do osolené vody s kořenovou zeleninou, pepřem a novým kořením. Když jsou téměř měkká, vyjmeme je a po částečném vychladnutí vykostíme. Potom je potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáčku, okmínujeme, maličko podlijeme vodou, přidáme nakrájenou cibuli a za občasného přelévání vypečenou šťávou upečeme vepřové koleno do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!