Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vařený kapr

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Porce kapra omyjeme, osušíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet. Do hrnce dáme nakrájený celer, cibuli, bobkový list, pepř, osolíme, podlijeme vodou a 5 minut vaříme. Pak do vody vložíme kapra. Vody v hrnci musí být tolik, aby byl kapr ve vodě ponořený. Na mírném ohni vaříme asi 10 minut, uvařené porce kapra vyjmeme a urovnáme na talíře. Polijeme máslem, zakápneme citrónovou šťávou, posypeme sýrem, petrželkou a křenem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!