Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tradiční bílková poleva

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tradiční bílková poleva je velice snadná a rychlá. Můžeme jí použít na perníčky či jiné druhy cukroví. Bílek v misce třeme s cukrem a s citronovou šťávou dokud nám poleva nezhoustne a je hladká. Pokud chceme zdobit perníčky, dáme polevu do igelitového pytlíku, uděláme v rohu malou dírku a zdobíme. Ať se vám to povede!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |27. července 2014
uloženo Odpovědět
ssupperr |10. listopadu 2013
super Odpovědět
kote19 |26. února 2013
taky dělám :) Odpovědět
bartovce|8. června 2013
také dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!