Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Roštěnky po plzeňsku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejprve si vezmeme roštěnky, kterou po krajích nařízneme a jemně neklepeme. Poté je osolíme, posypeme kořením a obalíme si je v mouce. Dále si rozehřejeme sádlo nebo olej a maso osmahneme z obou stran, vyjmeme je. Na tuku si zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Roštěnky pak přidáme, podlijeme pivem a podusíme doměkka. Podléváme podle potřeby během dušení zbylým pivem. Roštěnky na talíři podlijeme šťávou, poklademe na vrch párek rozkrojený napůl (opečený) a posypeme čerstvou cibulí. Servírujeme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |29. ledna 2013
hezký recept, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!